Återförsäljare

Här hittar du information om våra svenska återförsäljare.

Electrolux_Home

Electrolux

Electrolux Home är butikskedjan för hela köket och erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror, ett brett sortiment av utvalda cook-shop och småelsprodukter. Hos Electrolux Home 50-tal butiker får kunden hjälp hela vägen från inspiration och ritning till leverans, installation, montering och finansiering.

www.electroluxhome.se

Bagaren_o_kocken

Bagarn & Kocken

Bagaren och Kocken säljer köksredskap och design på nätet och i butik i Göteborg. Produkter med snygg design och bra kvalitet kännetecknar Bagaren & Kockens sortiment.

www.bagarenochkocken.se

alltikok

Allt i kök

Är köksbutiken mitt i centrala Malmö med stark inriktning mot kök och köksredskap för hemmakocken likväl som för proffskocken men även för den tillfällige besökaren som letar ny och funktionell design för kök och hem. Självklart har vi även nätbutik.

www.alltikok.se

Onska

Önska

Önska är en glas- och porslinsbutikskedja med ett 40-tal butiker från Boden i norr till Ystad i söder. Önska är en kedja med stark vision och gemenskap, personlig service och kunnig personal som skapar mervärde för kunden.

www.onska.se

Kitchenlab

Kitchenlab

KitchenLab är redskapsboden för matnördar. De flesta av våra kunder är lite extra intresserade av matlagning, följer trender, tekniker eller traditioner och letar efter redskap som är riktigt bra utan att nödvändigtvis vara dyra.

www.kitchenlab.se

Elon

Elon

ELON är Sveriges största vitvarukedja med cirka 180 butiker över hela landet. Se vår hemsida elon.se för mer information om oss och var du kan hitta din närmaste butik.

www.elon.se

tretti.se

Tretti

Tretti.com är en av Nordens största internetbutiker för vitvaror och hushållsapparater. Bolaget grundades 2004 och blev en del av CDON Group 2011. Tretti.com har internetbutiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland och idag finns fler än 9000 artiklar i sortimentet, allt från vitvaror och hushållsmaskiner till trädgårds- maskiner, badrumsartiklar och hemelektronik.

www.tretti.se

leila

Leila’s General Store

Leila’s General Store är Leila Lindholms konceptbutik med köksprylar där du hittar de bästa husgeråden för köket och massor av andra godsaker bland annat Assistent Original.

www.leilasgeneralstore.com

frapplogga

Frapp

Frapp är ett skånskt företag som säljer design, heminredning och köksartiklar för hem och kontor. I vår butik hittar du produkter med trevlig design och hög kvalitet från välkända varumärken.

www.frapp.se

elkedjan_logo_square

Elkedjan

Elkedjan har idag ca 190 butiker och 2000 anställda elektriker i samverkan placerade över hela Sverige. Vi är en frivillig fackhandelskedja och i produktsortimentet har vi marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Elkedjan bildades för över 40 år sedan och ingår tillsammans med ELON i ELON Elkedjan Logistic AB, landets största inköps- och logistikkoncern för vitvaror med tillsammans över 400 butiker i landet.

www.elkedjan.se

logo-zarazza

Zerazza

Zerazza-butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner är sedan länge två välkända butiker i Sverige. Kunskap och kärlek för köksredskap & matlagning har alltid varit den viktigaste utgångspunkten för båda butikerna, vilket det är ännu idag. Denna kunskap och kärlek vill vi även kunna erbjuda våra kunder på nätet. Resultatet blev en ny e-handelsplattform med namnet Zerazza.

www.zerraa.com