Possibilities

Vispning

Med ballongvisparna får du alltid till det perfekta fluffet på allt från grädde till maränger och med mördegsvisparna bakar du både de godaste småkakorna och den frasigaste pajdegen du kan tänka dig.

Tillsammans kan ni göra underverk - Låt Ankarsrum bli en del av ditt liv!

Du har en mängd olika tillbehör att välja mellan för att kunna skapa den perfekta korven, burgaren, brödet, pastan, äpplemoset, smoothien – eller vad du nu går och drömmer om. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du och din Ankarsrum Assistent Original kan åstadkomma.

Brödbakning

Bakning har aldrig varit enklare – eller roligare – än med en Ankarsrum Assistent Original i köket. Det ingår en mängd tillbehör som hjälper dig att lyckas med både bullar, bröd, kakor och smet. Dessutom kan du säga hejdå till att stå och knåda deg för hand – med degrulle och krok jobbar din Assistent Original fram den perfekta degen åt dig. Sen är bara det roliga kvar: att baka ut – och äta!

Frukt & grönt

Välkommen till en grönare värld! Med en Ankarsrum Assistent Original blir det lätt att boosta med frukt och grönt och laga vegetariskt överlag. Med den kan du både riva, pressa, passera eller skära grönsaker, precis som du vill ha dem.

Kvarn

En kvarn i köket innebär att du kan ta din matlagning till en helt ny nivå. Och det gäller oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariskt, eftersom du lika gärna kan använda kvarnen till att göra fiskfärs som att mala kött eller kikärtor! Testa att göra fiskkakor med spännande smaker, korv med utvalda kryddor och handplockat innehåll – eller varför inte hamburgare på egenmald färs som har helt perfekt mängd fett och rätt slags kött? Låt grillen gå varm – året om.

Juicer & grönsaker

Här finns citruspress och inte mindre än sex olika rivtrummor som fixar allt ifrån rösti och kroppkakor till coleslaw samt en passertillsats som passar lika bra till äpplemos som puréer.

Pasta

Att servera hemmagjord pasta imponerar under vilken middag som helst. Smaken och texturen ger en underbar upplevelse för gommen – och det är dessutom mycket enklare att göra än man kan tro! Våra pastavalsar kommer från italienska Marcato, som har över 80 års tradition av att göra pastavalsar.

Mixa

Mixerkannan är gjord för att kraftfullt fixa allt ifrån att hacka choklad till att mixa hummus och smoothies – så ofta och mycket du vill! Har du skeptiska barn? Perfekt, då kommer de här delarna att bli familjens bästa vän. Gör en oemotståndlig juice eller smoothie tillsammans – eller för all del: smyg ner lite finrivna morötter i köttfärssåsen. Vi lovar att inte skvallra.